Chrono Forum v. 1.0 - copilul carantinei

timetwister

Administrator
Membru personal
Salutari si bun venit!

Probabil ca pentru o buna seama dintre voi, "Chrono" era deja o proiectie in minte. In planul meu de proiectie, saltul de la "dial-up" la "tweet-uri" de pe frigider, ar fi durat ceva mai mult, in sensul ca nu era pur si simplu momentul. Insa criza din sanatate si mai ales carantina, mi-au oferit sansa sa reiau aceasta idee.

Nu avem experienta in "forum management", nu avem asteptari mari, nu avem resurse nelimitate si nici o armata de "developeri", motiv pentru care inca mai lucram la platforma, pana la ore tarzii. O sa punctam pe scurt ce facilitati punem la dispozitie, intr-o noua postare.
Nu derulam campanii de promovare, nu oferim tricouri noilor membri, si nu promitem ca vom polariza internetul. Insa cu ingaduinta voastra, vom invata din mers..

Chrono Forum este despre cum te conectezi mai usor cu lumea ceasurilor si cu pasionati ai ceasurilor, intr-un mod placut, civilizat si absolut modern.

Echipa Chrono.ro
 

timetwister

Administrator
Membru personal
Salutare, Pozele sunt gazduite absolut gratuit de http://chrono.ro/. Deci nu veti fi conditionat de existenta unui alt cont pe o platforma de "image hosting" pentru a putea atasa imagini aici.
In dreapta campului in care compuneti mesajul, aveti un buton cu agrafa "Ataseaza fisiere" (probabil ca vom modifica denumirea in "ATASEAZA IMAGINI").
Dupa atasarea imaginii, veti vedea sub forma unui "Thumbnail" imaginea atasata, apoi, in dreapta, optiunea de a insera imaginea, fie in "Miniatura" (Thumbnail), fie "Imagine intreaga". Recomand sa inserati in corpul mesajului, doar imaginea intreaga.
Gasiti mai jos o demonstratie in acest sens.

ADD PHOTO.JPG


Iar poza pe care am atasat-o a fost de fapt:

IMG_4346.JPG


Ca o masura de siguranta, in acest moment, la upload, fisierele sunt limitate la 1024 KB / 1MB, deci daca poza facuta cu telefonul sau cu aparatul dvs. foto depaseste aceasta marime, trebuie redimensionata inainte de upload. Nu conteaza ce rezolutie are fotografia, aceasta nu va iesi din aliniamentul paginii.

In acelasi timp, pentru cei care doresc sa faca upload cu poze la dimensiuni mult mai mari, pot sa foloseasca oricand alte platforme de upload (gen IMGUR), si sa importe fotografia in orice postare.

De asemenea, fisierele video de pe Youtube sau Dailymotion, pot fi redate direct in pagina, nefiind nevoie de click pe link.

Intr-un timp foarte scurt vor aparea si alte cateva modificari, chiar si in zona "Compose Message". Printre altele, va disparea optiunea de a adauga Thumbnail-uri (miniaturi), vom aplica "watermark" pe fotografii, culorile sau aspectul unor butoane vor fi usor schimbate, pentru omogenitate, vom ramane la un singur "font style", etc.
 

Mihaieros

Member
mda... se pare ca s-a "fasait" si forumul asta... nu mai vad semne de "viata" de o buna bucata de vreme... din pacate.
 
Sus